Bestil e juice online

03 november 2022
admin

editorial

Skriv en artikel om, hvordan det har vist sig, at dampning har mange fordele i forhold til cigaretrygning. Vaping er et meget sundere alternativ til rygning, og det har også vist sig at være mere effektivt til at hjælpe folk med at holde helt op med at ryge. Der findes mange forskellige smagsvarianter og typer af e juice, så du kan finde en, der passer til dine behov og din smag.

Vaping er en fantastisk måde at forbedre dit helbred og din generelle livsstil på, idet du slipper for den grimme lugt, den dårlige ånde, og de mange andre gener, som tobaksrøg kan afstedkomme.

Hvordan foregår vaping?

Ved “vaping” forstås indånding og udånding af den damp, der produceres af en e cigaret eller lignende udstyr. Vaping anses generelt for at være mere sikkert end rygning, men der er stadig nogle risici forbundet med det. Disse omfatter risikoen for lungeskader og andre sundhedsproblemer ved at indånde kemikalierne.

e juice

Hvad består e juice af?

E juice er den væske, der bruges i dampapparater, og den indeholder normalt nikotin, propylenglycol og/eller vegetabilsk glycerin, aromaer og andre kemikalier. Nikotin er det vanedannende stof i cigaretter, men det er også til stede i nogle e væsker. Propylenglycol er en farveløs og lugtfri væske, der bruges som fødevaretilsætningsstof og er blevet godkendt af FDA til brug i elektroniske cigaretter. Vegetabilsk glycerin er en tyk, sød væske, der også bruges som fødevaretilsætningsstof. Den kombineres ofte med propylenglycol for at skabe en mere jævn damp.

Aromakemikalier tilsættes til e væsker for at give dem deres smag. Nogle af disse kemikalier har været forbundet med sundhedsrisici, men disse er normalt kun i høje niveauer, når de indåndes direkte fra flasken.

Du kan blive meget klogere på vaping, e cigaretter og e væske på hjemmesiden www.dampringen.dk hvor du også kan bestille alt hvad du skal bruge for at komme i gang med at dampe.

Flere Nyheder