Få lækker og friskbrygget kaffe med en kaffeknallert

Står du for at skulle afholde et større arrangement – og har du brug for gode idéer med hensyn til forplejning af gæster og deltagere? Så kan du overveje at booke en kaffeknallert.

Hvad er fordelene ved en kaffeknallert?

Der er mange fordele ved at booke en kaffeknallert til festen, messen eller konferencen. For det første er der den åbenlyse fordel at du slipper for selv at skulle brygge kaffe til alle gæsterne. Selv om der måske findes en kantine på stedet er det en hård tjans at skulle i gang med selv at brygge kaffe til alle som holder kaffepause på samme tid.

Med en kaffeknallert kan du således aflaste personalet som sikkert i forvejen har hænderne fulde med at forberede frokosten eller det fælles aften måltid. For det andet er friskbrygget espresso, caffe latte, americano eller cappuccino bare mere lækkert end almindelig kaffemaskine kaffe som er blevet hældt på termokander.

Når du booker en kaffeknallert får deltagerne mulighed for selv at vælge hvilken type kaffe de ønsker – og får den serveret dampende varm, frisk fra den professionelle espresso maskine af en smilende barista som kender alt til kaffebrygningens finesser. Og for det tredje vil du med en kaffeknallert få mulighed for fleksibilitet og mobilitet, idet en kaffeknallert hurtigt kan flyttes fra eet sted til et andet.

Hvor kan jeg booke en kaffeknallert i Nordjylland?

Skal dit arrangement foregå i Silkeborg, Skanderborg, Århus eller Aalborg kan du kontakte Kaffeexpressen for booking af en eller flere kaffeknallerter til din næste arrangement. Hos Kaffeexpressen finder du en stor vognpark af fine og charmerende kaffeknallerter udstyret med såvel professionelt udstyr til brygning af kaffe som med professionelle og servile baristaer som står parat til at servicere dine gæster eller deltagerne ved dit arrangement.

Du kan læse mere på Kaffeexpressens hjemmeside https://kaffeexpressen.dk/