Få professionel hjælp til at fælde dine træer

23 september 2021
Emilie Jacobsen

Har du et eller flere træer i haven, som du gerne vil af med, bør du altid få en professionel til at hjælpe dig med at fælde dem. På den måde er du sikker på, at træerne bliver fældet uden fare for hverken dig selv eller for andre. 

Bor du i Sønderjylland, kan du for eksempel få alstaeservice.dk til at hjælpe dig. De har stor erfaring på området og kan hjælpe dig med at fælde alle typer af træer, da de har det rette udstyr til det. Kontakt dem derfor allerede i dag for at få et tilbud på opgaven. Du kan læse mere på https://alstraeservice.dk/traefaeldning-topkapning/ 

Måske er det ikke hele træet, der skal fældes, men bare toppen du gerne vil have skåret af. Hvis du får toppen skåret af, kan det være med til at gøre, at der kommer mere lys til haven. Måske er det bare det, du savner. Ikke at hele træet bliver fjernet. Det kan derfor også være værd for dig at overveje det. 

Sørg for at få fjernet syge og døde træer 

Er der syge eller døde træer i din have, bør du sørge for at få dem fjernet. De kan selvfølgelig se flotte ud, men de kan også risikere at vælte, hvis det for eksempel bliver kraftigt blæsevejr. Det kan skabe en farlig situation for dig, hvis det sker. Derfor er det bedst, at du sørger for at få dem fjernet hurtigst muligt. 

Er der nogle træer, hvor du er i tvivl om, om du bør få dem fældet eller ej, kan du også kontakte alstraeservice.dk. Med deres store erfaring kan de vejlede dig i forhold til, hvad du skal gøre. Derefter ved du bedre, hvor du står. 

Det er i hvert fald dumt bare at gå ud fra, at træerne nok skal blive stående. Det er langt fra sikkert, at de gør det. 

Flere Nyheder