Frisk emalje med maling af badekar

Frisk emalje med maling af badekar

Et gammelt badekar, som er præget af slitage i form af grimme, gullige plamager og ridser i emaljen, er muligvis ikke det mest indbydende. Står du for at skulle renovere dit badeværelse, og overvejer du kraftigt at skrotte det gamle badekar, bør du dog lige tænke dig om en ekstra gang. Boliger med badekar i badeværelset er nemlig i høj kurs på det danske boligmarked.

I gamle dage var det standard at have et badekar i hjemmet, idet det ikke var normalt at tage bad mere end én gang om ugen. Med tiden er daglige brusebade blevet mere populære – og i takt med, at boligejere har renoveret badeværelser landet over, er de fleste indbyggede badekar røget ud til fordel for en smart og plads besparende brusekabine. Dette betyder, at der er langt imellem huse eller lejligheder med badekar. Og da flere og flere potentielle boligkøbere har fået øjnene op for de mange fordele ved et badekar – og derfor går målrettet og specifikt efter boliger med badekar – er badekarret gået hen og blevet et aktiv for den salgsklare bolig.

Fordelene ved et badekar

Det er især de yngre børnefamilier, som ønsker sig et badekar i eget hjem. Det, at man kan bade ungerne i et rummeligt badekar frem for i en balje, er et kæmpe plus. Og mor eller far kan bruge badekarret til afslapning oven på en lang arbejdsdag, lige som badekarret er rigtig praktisk, når store mængder tøj skal sættes i blød.

Derfor kan det godt betale sig for dig at beholde badekarret, hvis du går i salgstanker. Og selv om det er misfarvet, skjoldet, ridset og på alle måder uappetitligt, kan det stadig bedre betale sig at få det sat i stand end at smide det ud. Med emaljering af badekar får dit badekar en skinnende ny emalje, så det kommer til at fremstå som nyt.

Læs mere på ny-emalje.dk