Giv haven mere charme med en sød regnmåler

01 september 2021
Astrid Pedersen

Mangler du et fint indslag til din have, eller en gave idé til det nyligt indflyttede par? Spå kan du overveje en regnmåler.

Hvor skal jeg anbringe min nye regnmåler?

Hvis du har anskaffet dig en sød og pyntelig regnmåler til din have vil du sikkert gerne anbringe den et sted hvor den kan ses. Du kan for eksempel anbringe regnmåleren i dit blomsterbed sammen med andre dekorative elementer i haven så som et fuglebad. Her vil din regnmåler passe perfekt ind.

Selv om regnmåleren mest af alt tjener som hyggelig pynt i din have giver det mening at opstille den korrekt. Det betyder at stangen hvorpå måle glasset er monteret skal være helt i lod.

Din regnmåler må ikke stå i ly da regnvandet i så tilfælde ikke vil kunne finde vej til måle glasset. Og samtidig er det en god idé at skærme regnmåleren mod blæst og vind.

Regnmåleren – et sjovt og lærerigt redskab for børn

Selv om du vil kunne indhente langt mere præcise og retvisende oplysninger om nedbør fra andre kilder, for eksempel nettet eller din vejr app, vil dine børn kunne have glæde af regnmåleren.

Hvis dit barn deltager aktivt i have arbejdet vil det kunne more sig med at aflæse dagens nedbørstal og føre dem til protokols. På den måde kan barnet lære om statistik på en morsom og inspirerende måde.

Giv en regnmåler i gave

Hvis du ikke selv har behov for en regnmåler kan du forære en sådan i gave i forbindelse med eksempelvis en house warming. Det kan godt være vanskeligt at finde en gave som passer i boligens interiør. Men haven har også brug for en gave – og her er en sød og charmerende regnmåler helt perfekt.

Du kan finde din nye regnmåler i den online shop på Gladegaver.dk

Flere Nyheder