Hvem skal lave din konfirmationsmenu?

03 maj 2022
Maria Laugesen

advertorial

En konfirmation er en stor dag for børnene, og for dig som forælder er der ofte rigeligt med stress og jag omkring arrangementet. Et af de helt store temaer er selvfølgelig maden, og her kan det være en god beslutning at lade andre klare menuen, så du selv kan få mere ro på.

Mad til din konfirmation

Til en konfirmation skal der være styr på lokale, bordopdækning, gæsteliste og invitationer, sange og taler, tøj og meget mere. Og maden er selvfølgelig en af de helt store emner, fordi det kan være både vanskeligt og krævende at finde på menuen og samtidig lave mad, vaske op, servere osv.

Derfor vælger mange – med god grund – at udlicitere madopgaven til professionelle. Og netop det kan du lade Kokken & Jomfruen stå for. De leverer nemlig mad ud af huset til enhver anledning, og kan naturligvis også hjælpe med en skøn menu til din konfirmation.

Du vælger selv menuen

Vi er alle forskellige med varierende smag, behov og budget. Derfor er der også et væld af forskellige muligheder at vælge mellem til din konfirmationsmenu. Du er selv med til at sammensætte menuen, så det passer lige nøjagtig til dine ønsker og behov. Det giver den bedste oplevelse, og sikrer glade (og mætte) gæster hele vejen rundt om bordet.

mad ud af huset

Du kan for eksempel vælge en skøn buffet, som er et meget populært valg til konfirmationen. Her er der noget for enhver smag, og netop alsidigheden er perfekt, når man serverer til gæster i forskellige aldersgrupper og med forskellig smag. Med en af de flotte og velsmagende buffeter kan du glæde alle gæster, og samtidig slipper du for at have for meget serveringspersonale i lokalet.

Er du mere til tallerkenservering, så kan du selvfølgelig også finde menuer til konfirmation, hvor det anrettes og serveres i portioner til hver enkelt gæst ved bordet.

Flere Nyheder