Hvor meget facaderenovering står den på i dag?

03 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er dem af os, som der kigger på vores facader på huset tit og mener, at den da lige skal forskønnes tit, når vejret er til det, og man gør endda også noget ved dem, når vejret ikke helt er med en, fordi man går så meget op i, at huset tager sig smukt ud fra alle vinkler.

Det er den slags typer, som der ikke bare går op i, at huset ser hyggeligt ud indenfor, men at forbipasserende også smiler ved at kigge på ens hus, så det ikke ligner én stor rodebunke med skrot i haven og en ditto, der ikke er holdt ved lige.

Måske har man endda også en aftale i området om, at man gør sit for at holde husene på vejen pæne og rene, så man kan være det bekendt for hinanden.

Så den slags personer sørger ikke kun for, at det er den facade, som der vender ud til vejen, der bliver holdt ren.

facaderenovering

Facaderenoveringen kan være den omfangsrige eller bare den overfladiske

Sådan nogle mennesker kan nok også se det mindste skidt og urenheder, som de hurtigt vil have gjort noget ved, hvor andre mennesker måske ikke sætter den samme høje standard, fordi de også har andre ting i livet at tage sig til.

Så de synes, at når de en gang om året vasker facaden, så er den virkelig flot igen, men det er så også forbi, den har opsuget så meget skidt, at der er meget at fjerne; og man kunne sikkert blive ved, men det orker man trods alt ikke.

Atter er der også dem, der ønsker den store facaderenovering, hvor man går hen og skifter facaden ud med et andet materiale, eller man vil måske have lavet et større kunstværk på facaden.

Den renovering kan udføres på forskellige måder.

Flere Nyheder