Hygge på menuen

Hygge på menuen

Hvis man ønsker sig en hyggelig aften med familien, vennerne eller kæresten så er det oplagt at tage på restaurant. I Danmark er vi kendt for ordet hygge, og vi elsker at lave hyggelige ting med dem, vi holder af. Noget af det, der især forbindes med hygge er restaurantbesøg. Her kan man sidde længe og snakke mens man sammen nyder noget lækker mad. Hos Ferdinands er der rig mulighed for en hyggelig aften, hvadenten det er med familien, vennerne eller kæresten.

Ferdinands bøfhus er et spisested og restaurant i Ringsted, som er særligt kendt for deres udsøgte bøffer og store udvalg af udsøgte retter. Menuen er sammensat af friske og lokale råvarer, hvor sæsonens smagfulde varianter udnyttes. Råvarerne er af utrolig høj kvalitet og retterne bærer virkelig præg af dette. På menuen findes et stort udvalg af forretter, hovedretter, desserter, specialiteter, frokostretter, brunch og meget mere. Så uanset om man ønsker en klassisk aftensmad med bøf og sauce eller en lækker sofistikeret brunch en søndag morgen, så er der garanteret høj kvalitet og lækre råvarer. 

Udover at servere udsøgte retter på alle dage i ugen, så arrangerer Ferdinands også forskellige arrangementer. Arrangementerne går ud på, at man på særlige mærkedage kan have en særlig og anderledes aften med dem, man holder af. Her serveres en særlig menu, som virkelig forkæler smagsløgene. For eksempel kan man nyde en romantisk valentines dag med en særlig valentines menu. Det samme er muligt på mors dag og fars dag og derudover afholdes der også ølsmagning og vinsmagning på særlige dage. Alt dette kan man læse om på hjemmesiden. 

Nyd en lækker brunch, en dejlig frokost eller en udsøgt aftensmad med familien, vennerne eller kæresten hos Restaurant Ferdinands Bøfhus. Der garanteres et hyggeligt måltid med lækre råvarer og diverse smagsvariationer. Nyd det sammen med dine kære.