Koteletter i fad - til de travle hverdag

Koteletter i fad – til de travle hverdag

Hverdagsmad skal helst være nemt og velsmagende – og også billig. Især hvis man er en travl børnefamilie med mange daglige gøremål, og et begrænset budget til mad. Det er dog også vigtigt, at måltidet indeholder de proteiner og øvrige nærings stoffer (for eksempel vitaminer, mineraler og fibre), som man har brug for i det daglige. Det kan godt være op ad bakke at balancere alle disse faktorer. Men heldigvis findes der en række danske hverdags retter, som kan leve op til hver og en – og som derfor er et sikkert hit i den travle familie.

Koteletter i fad – nem og billig aftensmad med stor velsmag

En af dem er den kendte og elskede klassiker koteletter i fad. Koteletter i fad indeholder på én gang god næring og lækker smag, og er en ret, de fleste kan lide, uanset alder. Med koteletter i fad kan du tilberede nem og hurtig aftensmad for få penge. Ingredienserne til koteletter i fad fås i alle normale supermarkeder – du skal således ikke løbe så langt for at skaffe, hvad du skal bruge for at tilberede en velsmagende omgang koteletter i fad. Samtidig holder alle ingredienser en forholdsvis lav pris, så du heller ikke behøver at vælte dit madbudget. Ingredienserne i koteletter i fad tæller, foruden svinekoteletter, olie, løg, champignoner, gul peberfrugt, grøn peberfrugt, grøntsagsbouillon, tomatpure, paprika, fløde 9 %, hvedemel, salt og peber.

Og dertil kommer, at du ikke skal være i besiddelse af det store, avancerede køkken maskineri for at lave koteletter i fad. Et ildfast fad, en godt spækkebræt, en skarp kniv og en helt almindelig stegepande er helt basis udstyr i et køkken, og fuldt ud tilstrækkeligt til tilberedning af koteletter i fad.

Opskrift på koteletter i fad – find den online

Du kan finde den fulde opskrift på de velsmagende koteletter i fad på dk-kogebogen.dk