Lad eboligadvokat hjælpe dig med at sælge din bolig

Skal din bolig sættes til salg, og overvejer du at skippe ejendomsmægleren og selv forestå salget? Så er det en god idé at opsøge den rette juridiske vejledning. Det er sjældent, at man som lægperson selv har 100% tjek på de mange love og regler, som gør sig gældende i forbindelse med salg af hus eller lejlighed. Og hvis du vil undgå at gå galt i byen, bør du alliere dig med en dygtig og erfaren boligadvokat.

Hvad kan jeg selv gøre når jeg står for at skulle sælge min bolig?

Måske tænker du at der ikke er megen fidus med blot at skifte den ene dyre fagperson ud med en anden. Men der er stadig penge at spare på et selvsalg. Hvis du selv kan finde ud af at markedsføre din bolig – for eksempel via de sociale medier eller annoncer i aviser og dagblade – er du allerede nået langt.

Fremvisning og åbent hus arrangementer burde ikke være noget problem såfremt du kan afse tiden hertil. Det er trods alt dig der kender boligen bedst og derfor vil kunne få den til at fremstå mest attraktiv for potentielle købere.

Hvordan kan en boligadvokat hjælpe mig med at sælge min bolig?

Hos en boligadvokat kan du få hjælp til alle de opgaver du måske selv ville have svært ved at løse. Boligadvokatens rolle består dybest set i at være juridisk rådgiver i forbindelse med salget, og så at forestå oprettelse og ekspedition af alle de vigtige dokumenter.

Din boligadvokat kan for eksempel hjælpe med udarbejdelse af købsaftale samt gennemgang af skøde og refusions opgørelse. Der ud over hjælper din boligadvokat med at indhente alle de nødvendige dokumenter som du ikke selv har i din besiddelse, lige som boligadvokaten varetager al kommunikation med køber eller med dennes boligadvokat. Læs mere om hjælp til selvsalg på eboligadvokat.dk