Moderigtige regnfrakker i flotte farver

Moderigtige regnfrakker i flotte farver

Skal du have dig en ny regnjakke er en feminin trenchcoat model af et let, regntæt materiale, ventilation under armene og en hætte der kan snores ind garanteret lige noget for dig
Curve regnjakker kan lukkes med både lynlås og knapper foran, de har et bælte i taljen der gør dem ekstra tætte og rare at have på., selv i det værste uvejr. Foran har de smarte lommer med knapper.

Efteråret er den sæson hvor enhver kvinde bytter sommertøjet ud med tøj der kan tåle regn, vind og køligere temperaturer. Det er ikke altid rart, men bare rolig, de smukke curve regnjakker gør at du kommer til at se strålende og smuk ud selv på en vådeste regnvejrsdag.

Regnjakke trenden

Vi behøver vel ikke fortælle dig hvad en regnjakke er, for det ved du med garanti allerede, men det smarte ved regnjakker er, at hvis de sidder som de skal og du har fundet en farve der passer perfekt til din stil, så kan en regnjakke få alle til at se din vej.

En anden god grund til at få sig en ordentlig moderigtig regnfrakke – udover at de altid er på mode, og at det er vigtigt at se stilfuld ud uanset vejret i denne sæson – er at regnjakker er meget behagelige. De holder dig tør og varm på en regnvejrsdag.

Typer af regnfrakker

At en regnjakke skal være vandtæt siger sig selv – og er hovedkarakteristika for hver type regnjakke. Som regel ser vi mellemlange regnjakker (i knælængde), fordi det giver mere mening, når man skal ud at gå i kraftig stormfuld regn, så dine bukser bliver ikke alle våde. Men der modeindustrien er altid innovativ, og har mange forskellige typer og længder af regnfrakker på.

Vi holder dog på at ingen regnfrakke er bedre en curve regnjakken – den kan alt det som en regnfrakke skal kunne, og så ser den smart ud.

Find den perfekte regnjakke her: https://www.superlove.dk/rains-regntoej