Professionel lufthæveboring til vandværker og industri

Når det gælder vandværker og industri, er der mange faktorer, der skal gå op i en højere enhed. En ganske væsentlig del af projektet er, at der bliver taget god hånd om borearbejdet. Hos A. Højfeldt finder du specialister inden for brøndboring og totalløsninger til vandværker. 

Hvad er lufthæveboring?

Før du kaster dig ud i det helt store projekt med lufthæveboring, er det naturligvis relevant at hente mere viden på området. Kun på denne måde kan du nemlig være med til at vurdere, om lufthæveboring er den rette løsning for dig. 

A. Højfeldt er specialister inden for lufthæveboring, hvilket er en form for tørboring. Her benyttes luft under meget højt tryk, og metoden er derfor særligt anvendelig, når der skal bores under grundvandsspejlet. Hos A. Højfeldt bliver der taget hånd om alt lige fra rådgivning til jordbundprøver til selve din lufthæveboring. 

Lufthæveboring bliver blandt andet brugt i forbindelse med etablering af vandværksanlæg. Med hjælp fra en virksomhed som A. Højfeldt kan du modtage hjælp lige fra projektets start til slut. Da virksomheden er behjælpelige med alle dele af processen, slipper du for kontakt med en række forskellige leverandører. I forbindelse med et byggeprojekt er dette en fordel, der kan spare dig både tid og penge. 

Lufthæveboring; servicering og inspektion

Har du fået foretaget en lufthæveboring, er det altid en god idé løbende at få foretaget en inspektion. Ligesom med alle andre installationer, kan det nemlig være nødvendigt med servicering eller reparationer. Med inspektion af din lufthæveboring er du sikker på, at installationen fungerer planmæssigt. 

Hos A. Højfeldt kan dine boringer inspiceres ned til en dybde på 400 meter uden at skader eller forurening er en risiko. Dette skyldes virksomhedens særlige udstyr. Har du fået udført en lufthæveboring kan du desuden drage fordel af services som impulsrensning af boring, syring af boringen og filtervedligehold.