Sådan finder du en god murermester i Stenløse

24 november 2020
Anne-Mette Hansen

Var der nogen, der sagde god murermester i Stenløse? Så er du landet det rette sted. I denne artikel får du gode råd til at vælge en dygtig murer.

Du får også lidt insider viden om, hvad en murer egentligt kan hjælpe dig med.

Du har nok allerede nogle opgaver i tankerne – men måske var der rent faktisk opgaver, du ikke vidste, at murermesteren også kunne udføre for dig.

Ja, nu bliver det rigtig spændende – læs med og find ud af mere!

Research, indhent tilbud og vælg med omhu

Du kender det sikkert godt. Fra når du har søgt efter dine nye favorit sko eller indhentet tilbud på noget så kedeligt som forsikringer. Ordet vi leder efter, er: Research!

At finde frem til en dygtig og relevant håndværker kræver naturligvis også, at du undersøger markedet. 

Det kan du gøre ved at google, læse lokalaviser eller kigge dig omkring i din by. Måske har du set et murerfirma i nærheden? Så er det jo et godt sted at starte.

Når du har et par mulige kandidater, skal du til at indhente tilbud. Inden da, og hvis det drejer sig om et stort projekt f.eks. et nybyggeri, kan det være en god idé at få byggerådgivning først.

Drejer sig eventuelt bare om en renovering af badeværelset eller nyt gulv i et rum, kan du formentlig godt indhente tilbud selv uden en rådgiver. 

Det er altid en god idé at indhente tilbud fra to forskellige murerfirmaer. Varierer deres tilbud meget fra hinanden? Så kan det være svært for dig at vælge. Derfor bør du bede om et tilbud fra et tredje firma. På den måde kan du finde ud af, hvad den mest realistiske markedspris er. 

Lad være blot at vælge det billigste tilbud først!

Det kan din murermester lave for dig 

En murermester udfører både indendørs og udendørs opgaver på et hus. Det er blandt andet:

* Opmuring af indvendige vægge

* Pudsning og vandskuring af facaden

* Opsætning af fliser på vægge og gulve

* Støbning af gulv 

Flere Nyheder