Videoovervågning - også til private hjem

Videoovervågning – også til private hjem

Indbrud er en særdeles grænseoverskridende og invasiv oplevelse. Ud over det, at der ofte forsvinder værdifulde genstande fra boligen, og andre måske bliver ødelagt, bliver hjemmets grænser også krænket. Det kan være særdeles vanskeligt at finde sig til rette med, at uindbudte og uvelkomne ”gæster” har tiltvunget sig adgang til eens ejendom, og rodet rundt i eens private og personlige ejendele.

Faktisk har mange ofre for ulovlig indtrængen berettet om PTSD lignende symptomer, så som angst og søvnbesvær, efter et indbrud – også selv om de ikke har været hjemme, da indbruddet fandt sted, og selv om det materielle udbytte ved indbruddet har været begrænset. Derfor er der en vis idé i at gøre, hvad man kan, for at forhindre og forebygge indbrud. Især hvis boligen er i risiko gruppen. Dette gælder især huse med ugenerte haver eller lange indgangs partier (gennem haver og lignende), hvor indbrudstyve kan have frit spil.

Du kan sikre dit hjem imod indbrud med videoovervågning

Netop ugenerthed er en væsentlig parameter for en indbrudstyv. Jo lavere risikoen er for at blive set, des mere attraktiv er din bolig for en erfaren indbrudstyv. Og derfor bør du sørge for, at tyven bliver set – om ikke af naboerne, så af professionelle videokameraer.

Videoovervågning er nemlig ikke udelukkende forbeholdt virksomheder, butikker og institutioner. Der findes et stort udvalg af løsninger til videoovervågning for private. Du kan vælge at købe en stand alone overvågnings løsning, eller du kan supplere dit videoovervågnings system med en professionel vægter service. På den måde kan du være sikker på hurtig udrykning i forbindelse med uønsket aktivitet på din ejendom. Med professionelle videooptagelser kan du desuden forsyne politiet med et uvurderligt hjælpemiddel i forhold til opklaring af indbruddet, og forsikringsselskabet med håndgribelig opbakning af din anmeldelse.

Læs mere om professionel videoovervågning af dit hjem på https://bluesecure.dk/videoovervaagning/