Vil du gerne tænde op for de bedste grillkul?

Vil du gerne tænde op for de bedste grillkul?

Det er skønt at grille

Der er noget helt særligt over at grille. Og især når du benytter rigtige grillkul. Der breder sig bare en helt særlig stemning, lige fra det øjeblik du tænder op for grillen, og den skønne duft af grillkul begynder at sprede sig.

Det er duften af lange sommeraftener på terrassen, lækre bøffer, skønne salater i store skåle, jordbær og en god flaske vin. Det er egentlig utroligt, hvad den duft kan gøre.

Hvilken slags grillkul benytter du?   

Her ville mange nok sige, at de da bare benytter de helt almindelige sorte grillkul, som du kan købe i store poser alle steder. De er også gode nok, og har gjort mange mennesker glade for det gode måltid, som de skulle til at nyde.

Men faktisk finder der flere forskellige slags grillkul, og det er ikke ligemeget, hvilken type du vælger. Prøv selv at læse mere herunder. 

Få kul som forurener mindre, og også varer længere

Ja det lyder næsten for godt til at være sandt. Alle ved, at kul nok ikke er det bedste for miljøet, og det vil da heller ikke være dårligt at få nogle kul, som holder længere end de helt almindelige trækul.

Men den er skam god nok. Så næste gang du skal købe grillkul til din grill, så gå ind på Yeschef.dk, hvor de er specialister i grillkul (og alt andet tilbehør til din grill).

Har du eksempelvis hørt om kokoskul fra Thailand?. Yeschef.dk har deres egne kokoskul fra Thailand, som er lavet på rester fra kokosproduktion. Det helt unikke ved disse kokoskul er, at de er CO2-neutrale, og endvidere holder længere tid end normale trækul. 

Det må siges at være en win-win situation. Gør noget godt for miljøet, og få samtidig en afslappet grillaften, fordi du ikke behøver fylde ekstra kul på grillen.

Nyd det.